Yunianto Tri Atmojo

Let\’s change for the better future!

LIONEL RICHIE – Hello

LIONEL RICHIE – Hello

I’ve been alone with you inside my mind

And in my dreams I’ve kissed your lips a thousand times

I sometimes see you pass outside my door

Hello, is it me you’re looking for?

I can see it in your eyes

I can see it in your smile

You’re all I’ve ever wanted, (and) my arms are open wide

‘Cause you know just what to say

And you know just what to do

And I want to tell you so much, I love you …

I long to see the sunlight in your hair

And tell you time and time again how much I care

Sometimes I feel my heart will overflow

Hello, I’ve just got to let you know

‘Cause I wonder where you are

And I wonder what you do

Are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you?

Tell me how to win your heart

For I haven’t got a clue

But let me start by saying, I love you …

Hello, is it me you’re looking for?

‘Cause I wonder where you are

And I wonder what you do

Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?

Tell me how to win your heart

For I haven’t got a clue

But let me start by saying … I love you

September 5, 2006 - Posted by | Lirik dan Lagu

2 Komentar »

  1. Ho……oooo ya TUHAN mengapa dia,knp harus dia yg punya nsp lagu ini?? Krn aq bnr2 suka sm lagu ini bgt!!! ‘n aq ga pernah tau dr dulu siapa penyanyi nya.Pas aq tau si “D” yg punya nsp ini. trus dia yg ksh tau aq klo penyanyi nya Lionel R. aq jd sk sm dia & Klo aku mendengar lagu ini aku slalu tringat pd “D”. Coz i really love him. Oh God i really..reallly…….love him (suer)

    Duh gila nih lagu gak prnah bosen u/ gw dngerin trus any when,any time,and any where. Suaranya lionel jg bnr2 soft bgt.Duh pokoknya gw cinta mati deh sm org yg jg seneng ma ni lagu. Huhf…!!!

    Komentar oleh Ms. Sweet | November 19, 2006 | Balas

  2. Ho……oooo ya TUHAN mengapa dia,knp harus dia seh yg punya nsp lagu ini?? Krn aq bnr2 suka sm lagu ini bgt ‘n aq ga pernah tau dr dulu siapa penyanyi nya. Pas aq tau si “D” yg punya nsp ini trus dia yg ksh tau aq klo penyanyi nya Lionel R. aq jd sk sm dia & Klo aku mendengar lagu ini aku slalu tringat pd “D”. Sesuai bgt dgn judul & lagunya buat aku bgt, Coz i really love him. Oh God, i really…reallly…….love him (“D”)

    Duh gila nih lagu gak prnah bosen u/ gw dngerin trus any when,any time,and any where. Suaranya lionel tuh soft bgt. tp sayang lionel richie hoby nya kawin cerai mulu,banyak istri, tdk sesuai dgn lagu ini, tp dia menang krn suaranya yg soft abis. Duh pokoknya gw cinta mati deh sm se2org yg jg seneng sm ni lagu. Huhf…!!! Ini lagu aku prsembahkan u/ pecinta lagu ‘hello’ ‘n terutama “dia” yg ku sayang. bless u all….

    Komentar oleh Vany | November 19, 2006 | Balas


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: